تهران و شهرستان ها
لوگو

قیمت قلیون روشن شهرک دریا


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 09354.html
۱۳۹۸/۰۹/۱۱ - ۱۸:۰۲

مُهر فاسد شدنی بر غذاها

همه ما در طول زندگی با واژه‌هایی چون میكروب، میكروارگانیسم، باكتری، كپك و... مواجه شده‌ایم. دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با مفاهیم این واژه‌ها آشنا هستند، اما تعدادی به دلیل تحصیل در رشته‌های غیرمرتبط تفاوت میان میكروب‌ها را نمی‌دانند و حتی میكروب را یك گونه و باكتری یا ویروس و كپك را گونه متمایز دیگری در نظر می‌گیرند. با توجه به این‌كه آلودگی‌های میكروبی به خصوص در مواد غذایی، منشاء بروز بسیاری از بیماری‌ها و مسمومیت‌های خطرناك هستند، با افزایش اطلاعات در این خصوص می‌توانید نوع فساد میكروبی ماده غذایی را تشخیص داده و نسبت به‌شدت و ضعف خطرات احتمالی آن آگاهی نسبی داشته باشید.

قُل قُل: همه ما در طول زندگی با واژه‌هایی چون میكروب، میكروارگانیسم، باكتری، كپك و... مواجه شده‌ایم. دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با مفاهیم این واژه‌ها آشنا هستند، اما تعدادی به دلیل تحصیل در رشته‌های غیرمرتبط تفاوت میان میكروب‌ها را نمی‌دانند و حتی میكروب را یك گونه و باكتری یا ویروس و كپك را گونه متمایز دیگری - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - در نظر می‌گیرند.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از جام جم، با توجه به این‌كه آلودگی‌های میكروبی به خصوص در مواد غذایی، منشاء بروز بسیاری از بیماری‌ها و مسمومیت‌های خطرناك هستند، با افزایش اطلاعات در این خصوص می‌توانید نوع فساد میكروبی ماده غذایی را تشخیص داده و نسبت به‌شدت و ضعف خطرات احتمالی آن آگاهی نسبی داشته باشید.


لازم است بدانید میكروب‌ها یا همان میكروارگانیسم‌ها جاندارانی هستند - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - كه با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و در هوا، خاك، آب، مواد غذایی و حتی سطح بدن انسان و حیوان و اشیا وجود دارند. تمامی گونه‌های مختلف باكتری، ویروس، قارچ(كپك و مخمر) و برخی انگل‌ها میكروب نامیده شده و اگر این - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - میكروب‌ها فرصت رشد و تكثیر پیدا كنند سبب بروز بیماری و - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - مسمومیت‌های خطرناك - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - و گاهی كشنده می‌شوند.
در میان میكروب ها، باكتری ها، كپك‌ها و مخمرها قدرت فساد بالا و مسمومیت زایی در مواد غذایی دارند و برعكس، انگل‌ها و ویروس‌ها قادر به تكثیر در مواد غذایی نیستند و فقط در بدن میزبان قادر به رشد هستند. هر چه غذا ارزش تغذیه‌ای بالاتری داشته و در مجاورت با گرما، رطوبت - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - و اكسیژن باشد فسادپذیری بیشتری خواهد داشت.


باكتری‌ها بزرگ‌ترین گونه میكروبی
در میان میكروارگانیسم ها، باكتری‌ها به علت فراوانی و رشد سریع بیشترین و خطرناك ترین مسمومیت‌زایی را دارند. دمای مطلوب برای حداكثر رشد و تكثیر باكتری‌های عامل مسمومیت‌های غذایی، دمای بدن انسان (37 درجه سانتی‌گراد) است كه البته در طیف دمایی 5 تا 63 درجه سانتی‌گراد كه دمای خطر نام دارد تقریبا همه نوع باكتری می‌تواند تكثیر یابد. در دمای بالای 63 - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - درجه سانتی گراد اغلب باكتری‌ها نابود خواهند شد اما اگر قادر به تشكیل اسپور(پوشش حفاظتی) باشند احتمال زنده ماندن آنها و نیاز به تدابیر حرارتی طولانی تر وجود دارد. برعكس، باكتری‌ها در دمای پایین‌تر از 5 درجه سانتی‌گراد (دمای یخچال) و منفی 18 درجه (دمای انجماد فریزر) - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - غیرفعال شده اما با كمترین سوخت و ساز زنده - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - می‌مانند و حداقل رشد را دارند ولی به محض فراهم شدن دمای مطلوب یا خروج - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - ماده غذایی از - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - محیط یخچال یا فریزر شروع به رشد و تكثیر و مسمومیت‌زایی - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - می‌كنند.
به همین علت توصیه كارشناسان و متخصصان علوم غذایی بر این است كه باقیمانده مواد غذایی پس از پخت و مصرف بلافاصله در یخچال و برای طولانی مدت در فریزر نگهداری و در صورت خروج ماده غذایی از فریزر، یخ‌زدایی در یخچال یا - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - طی پخت انجام شود. به یاد داشته باشید برخی از باكتری‌های سرمادوست پس از گذشت سه چهار روز از نگهداری ماده غذایی در محیط یخچال قابلیت رشد و تكثیر مجدد و فساد محصول را خواهند داشت.


ریسك فساد باكتریایی در محصولات پروتئینی
هر چه رطوبت ماده غذایی بیشتر و دمای مطلوب فراهم باشد به‌خصوص مواد غذایی - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - حاوی پروتئین فسادپذیری سریع‌تری خواهند داشت. گوشت و مرغ و فرآورده‌های حاصل از آن، شیر و مواد لبنی و محصولات حاوی تخم مرغ در شرایط نامساعد بیشترین فسادپذیری باكتریایی را داشته، اما غذاهای اسیدی همچون ترشیجات، غذاهای نمك سود و دودی شده، فرآورده‌های حاوی غلظت بالای شكر همچون مربا و - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - شربت و غذاهای خشك و روغن كمترین فساد باكتریایی را دارند.
باكتری‌ها بیشتر از مخمرها و كپك‌ها به آب احتیاج دارند و - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - به همین دلیل در محیط‌های مرطوب آلودگی‌های باكتریایی سریع‌تر اتفاق - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - می‌افتد.
سبزی‌ها در مقایسه با میوه‌ها اسیدیته كمتری دارند و بیشتر در معرض فساد باكتریایی هستند - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - به همین دلیل نشانه فساد باكتریایی سبزی‌ها بوی بد و متعفن آنهاست اما فساد میوه‌ها كه - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - اغلب با رشد كپك همراه است در بیشتر - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - موارد بوی تعفن ندارد. در صنایع غذایی - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - برای جلوگیری از رشد - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - باكتری‌ها در - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - خوراكی‌های كارخانه‌ای از روش‌های وكیوم كردن، كنسرو كردن، منجمد‌كردن، تزریق گاز نیتروژن و... استفاده و مصرف مواد نگهدارنده كاربرد كمتری دارد.


شرایط رشد مخمرها چگونه است؟
مخمرها گروهی دیگر از قارچ‌ها هستند كه روی محصولات غذایی ساده كه اسیدی‌تر بوده و حاوی بیشترین - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - میزان كربوهیدرات(مواد قندی) هستند قابلیت رشد و تخمیر - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - داشته و نسبت به كپك‌ها به رطوبت بیشتر و نسبت به باكتری‌ها به رطوبت كمتری برای رشد نیاز دارند.درجه حرارت مناسب برای رشد آنها تقریبا مشابه كپك‌هاست ولی صرفا در شرایط هوازی رشد نمی‌كنند بلكه می‌توانند هم در سطح و هم در داخل - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - بافت محصول رشد كنند.
در سطح مواد غذایی باعث ایجاد حالت لزج با رنگ سفید تا كرم می‌شوند و انواعی كه داخل ماده غذایی یا نوشیدنی در شرایط بی‌هوازی رشد - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - می‌كنند باعث طعم ترش - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - و تلخ می‌شوند. در صنعت برای جلوگیری از رشد مخمر در آبمیوه‌ها، نوشابه‌ها و... - قیمت قلیون روشن شهرک دریا - از مواد مجاز نگهدارنده استفاده می‌شود.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram