تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن اجاره الو قلیان نیاوران


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک ساعت میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر قلیان عربی 15 هزار تومان و معمولی 10 هزار تومان میباشد. سری اضافه شامل زمان اضافی برای در اختیار داشتن قلیون جهت استفاده از سری میباشد. بنابراین نگران زمان نباشید.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09920210926


کد مطلب: 18141.html

۱۳۹۴/۰۹/۱۶ - ۱۱:۴۲

هزار دلیل برای خوردن میگو

میگو در تمام دنیا به عنوان یک غذای محبوب، گران و پرخاصیت شناخته می‌شود. اما خیلی از ما به دلیل بوی میگو و بافت آن و ناآشنا بودن با روش درست طبخ میگو، قید خوردن آن را می‌زنیم. در حالی که میگو آنقدر پرخاصیت است که بهتر است هفته‌ای یک نوبت آن را مصرف کنید. اگر برای خوردن میگو دنبال دلیل می‌گردید، ما برایتان چندین دلیل محکم می‌آوریم تا این خوراک دریایی را در برنامه غذایی تان جای دهید.

قُل قُل: میگو در تمام دنیا به عنوان یک غذای محبوب، گران و پرخاصیت - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - شناخته می‌شود. اما خیلی از ما به دلیل بوی میگو و بافت آن و ناآشنا بودن با روش درست طبخ میگو، قید خوردن آن را می‌زنیم. در حالی که میگو آنقدر پرخاصیت است که بهتر است هفته‌ای - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - یک نوبت آن را مصرف کنید. اگر برای خوردن میگو دنبال دلیل می‌گردید، ما برایتان چندین دلیل محکم می‌آوریم تا این خوراک دریایی را در برنامه غذایی تان جای دهید.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از ضمیمه خانواده روزنامه اطلاعات،در هر۱۱۰ گرم میگو ۲۰۰ میلی گرم کلسترول وجود دارد اما این خوراک دریایی با وجود غنی بودن از کلسترول، بسیار سالم است. میزان - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - کلسترول در ۱۰۰ گرم - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - میگو حدود دوسوم میزان کلسترول در یک تخم‌مرغ ۵۰ گرمی است.

گوشت گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی و میگو جزو غذاهای با پروتئین بالا محسوب می‌شوند که معمولا نیاز پروتئینی بدن باید توسط آنها تأمین شود. اما پروتئین میگو از آنها هم باکیفیت‌تر است. پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد. پروتئین میگو همانند سایر - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - هضم می‌شود. ‏

میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به خصوص فسفر و آهن - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - دارد که به ویژه برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - مفید است‎.‎

میگو در مقایسه با گوشت، مرغ و ماهی کالری کمتری دارد. در هر ۱۰۰گرم میگوی تمیز شده ۱۰۰ کالری وجود دارد.‏

در غذاهای دریایی به دلیل - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - کمتر بودن بافت پیوندی به نسبت سایر غذاهای گوشتی، گوشت آنها نرم‌تر بوده و این واقعیت به خصوص پس از پخت مشخص می‌شود. به همین دلیل غذاهای دریایی و از جمله میگو - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - برای - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - افراد مسن که به دلیل وضعیت دهان و دندان - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - کمتر قادر به جویدن - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - و هضم غذا هستند بسیار مفید است.

۱۰۰ گرم میگو، حاوی ۷۷ - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - میلی گرم آب، ۹۹ کالری انرژی ۱ر۱۸ گرم پروتئین، ۸ر. گرم چربی، ۱۶۳ میلی‌گرم کلسترول و ۹۱ میلی‌گرم قند است. اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگو‌ها به وفور یافت می‌شوند. این دسته از اسیدهای چرب می‌توانند در کاهش خطر بیماری‌های قلبی موثر واقع شود. اسیدهای چرب امگا‌ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است‎.‎

میگو منبع غنی از ویتامین‌های

B12‎،A - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - ، B6 ‎،B12‎، ‏C، ‏D، ‏E، و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم است. علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم، و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیش‌تر است. ‏

میگو منبع عالی ویتامین‎ B12‎، ویتامین‎ D ‎و سلنیوم است. همچنین با مصرف ۱۲۰ گرم میگو حدود ۷۰ درصد نیاز روزانه ویتامین‎ - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - B12 ‎و ۱۰ درصد نیاز روزانه ویتامین‎ B6 ‎تأمین می‌شود.‏

میگو حاوی مقادیرزیادی تریپتوفان و سلنیوم است. سلنیوم یکی از مواد معدنی است که با اثر آنتی‌اکسیدانی خود به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند. ‏

این میزان برای کنترل هموسیستئین - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - (هموسیستئین ماده‌ای است که باعث تخریب دیواره عروق می‌شود و به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری‌های عروق کرونر قلب به شمار می‌رود) پلاسما - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - مفید است‎.‎

کودکانی که مادران آنها در - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - دوران بارداری به میزان کافی از - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - ماهی و میگو استفاده کرده‌اند در شش ماه اول تولد از نظر رفتاری و هوش حدود دو ماه از سایر همسالان خود جلوترند. اسیدهای چرب غیراشباع موجود در میگو نقش ضد التهابی دارد، در نتیجه با مصرف آن می‌توان از ابتلا به بیماری‌های التهابی مانند ورم مفاصل و برونشیت مزمن پیشگیری کرد. ‏

میگو - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - حافظه را تقویت می‌کند و قدرت ذهنی را بالا می‌برد. - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - ‏

میگو در بالا بردن مقاومت بدن، بهبود التهاب‌ها، - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - بیماری‌های قلبی و مبارزه با سرطان کمک فعالانه‌ای دارد.‏

نکاتی درباره خرید و پخت میگو

میگوی سالم رنگی روشن و شفاف دارد، بوی - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - زهم نمی‌دهد و بافت آن محکم است.

پوست میگوی - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - دریایی صورتی رنگ است اما میگوی پرورشی چون گونه‌ای متفاوت دارد به رنگ سفید یا با پوسته سبز زیتونی دیده می‌شود. در میگوی فاسد، پوسته رنگ طبیعی خود را از دست داده - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - و اکثرا به رنگ سفید و گاهی اوقات کدر می‌شود‎.‎

در میگوی سالم پوست سفت و سخت و سر محکم به بدن چسبیده و - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - رنگ آن نیز تغییر نکرده است. بافت - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - گوشت، حالت طبیعی داشته و پوسته و گوشت در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قرمز در می‌آید. در میگوی فاسد در ناحیه سر تغییر رنگ ایجاد شده و سر در حال جدا - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - شدن از بدن است. پوسته روی بدن نرم می‌شود و به راحتی - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - از گوشت جدا می‌شود. ‏

اگر از بوی غذاهای دریایی خوشتان نمی‌آید، میگو - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - را با - تلفن اجاره الو قلیان نیاوران - پیاز فراوان و زعفران بپزید تا بوی آن کم شود.

میگو طبعی گرم دارد و اگر آن را با سبزی پلو بخورید، اصلاح می‌شود.

میگو سه مرحله پخت دارد. بعد از یک تا دو دقیقه حرارت دیدن ترد می‌شود. بیش از این حرارت دادن به میگو آن را سفت می‌کند اما در صورت پختن به مدت نیم ساعت (همراه با کمی آب و روغن) میگو نرم و لطیف می‌شود.‏

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram