تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره الو قلیان روشن در محل


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک ساعت میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر قلیان عربی 15 هزار تومان و معمولی 10 هزار تومان میباشد. سری اضافه شامل زمان اضافی برای در اختیار داشتن قلیون جهت استفاده از سری میباشد. بنابراین نگران زمان نباشید.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09920210926


کد مطلب: 15113.html

۱۳۹۶/۰۱/۰۲ - ۱۲:۲۱

خبر خوب برای دوستداران پنیر

محققان ایرلندی مدعی شده‌اند کسانی که فرآورده‌های لبنی پرچرب مانند پنیر مصرف می‌کنند، احتمالا دارای سطوح کلسترول و شاخص توده بدنی کمتری نسبت به کسانی هستند که از محصولات کم‌چرب لبنی استفاده می‌کنند.

قُل قُل: محققان ایرلندی مدعی شده‌اند کسانی که فرآورده‌های لبنی پرچرب مانند پنیر مصرف می‌کنند، احتمالا دارای سطوح کلسترول و شاخص توده بدنی کمتری نسبت به کسانی هستند که از محصولات کم‌چرب لبنی استفاده می‌کنند.


به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از سلامت آنلاین، محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر، پنیر، ماست، خامه، و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً ۱۵۰۰ تن از افراد بین ۱۸ تا ۹۰ ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کم‌چگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL) نمی‌شود.
به گزارش سلامت آنلاین به نقل از فری‌پرس‌ژورنال، این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین‌تر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایین‌تر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه - شماره الو قلیان روشن در محل - است.
پژوهشگران گفته‌اند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کم‌چرب مصرف می‌کنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند.
این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی «کم‌چرب» پیروی می‌کنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند.
جزئیات بیشتری از این تحقیق در مجله تغذیه و دیابت (Nutrition and Diabetes) انتشار یافته است. (سلامت آنلاین/ ترجمه: زری حسین‌زاده)

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram